Cautare

1300 de rezultate pentru "polei brasov" (2.63 secunde)
Pe arii restranse se va semnala polei. ... In Delta Dunarii si pe litoral, in primele ore vor mai fi precipitatii mixte si izolat polei.
In aceasta saptamana, Administratia Nationala de Meteorologie va emite doar avertizari de ceata pe termen scurt si, eventual, de polei pentru noaptea de 30 spre 31 ianuarie in estul tarii. ... Vor fi conditii de polei.
De asemenea, in anumite zone se asteapta sa se formeze polei. ... O alta avertizare nowcasting Cod galben vizeaza judetele Iasi, Vaslui si Galati unde, local, se asteapta ca, in jurul pranzului (orele 12-14), conditiile meteo sa favorizeze depunerea de polei.
Izolat se va depune polei. ... Izolat, vor fi conditii de polei. Joi 7 Ianuarie 2016 Minima: -8 grade Celsius Maxima:
Cantitatile de apa vor depasi local 10 pana la 15 l/mp.Pe spatii restranse in extremitatea de sud-est si in cea nord-vestica se va depune polei. ... In estul Munteniei si sud-estul Moldovei in cursul zilei se vor mentine depunerile de polei.
in zona montana izolat vor fi precipitatii mixte ce pot favoriza depunerile de polei, iar in Maramures vor fi conditii sa ploua slab.
Izolat vor fi conditii de polei. ... Local se va forma ghetus sau polei. Intensificari ale vantului vor fi temporar si in restul tarii, cu precadere in sud si in est, cu rafale in general de 50-55 km/h.
Vor fi conditii de polei. ... Izolat se va forma polei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 3 si 15 grade, iar cele minime intre -4 si 9 grade.
Astfel, depunerile de polei se vor mentine pentru dimineata de luni.Tot de luni, vom avea temperaturi cu valori pozitive in aproape toata tara. ... Asadar, mai exista posibilitatea de formare de noi straturi de polei, dar in strat mai subtire si pe portiuni mult mai mici.
ANM anunta ninsori la munte, depuneri de polei, intensificari ale vantului. ... Cu totul izolat vor fi conditii de polei.
Meteorologii au emis o avertizare de ploi si vant pentru intreaga tara incepand de vineri seara. In jumatatea de nord a Moldovei si la munte va ninge si va fi polei.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ploaie, burnita si ceata si polei, valabile in orele urmatoare in localitati din 14 judete.
Meteorologii au emis, joi dimineata, o avertizare Cod galben de polei, care va afecta zece judete. Codul galben a intrat in vigoare azi la ora 10 si va fi in vigoare pana vineri dimineata, la ora 6.00, potrivit ANM.
Alianta PNL-PD si Uniunea PSD+PUR Brasov au decis sa elimine insemnele electorale care au creat disensiuni intre cele doua aliante politice in ultimele zile.
Este vorba de Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare din Mehedinti si CET Arad, Oradea si Brasov.
Din cate se pare, in urma intalnirii de la Poiana Brasov cu organizatiile judetene ale PSD, care a avut loc la finele saptamanii trecute, presedintele partidului, Mircea Geoana, si-a intarit pozitia in partid.
Ochii lui iti faceau impresia unui om predestinat, unui om fatal In 1867, Mihai Eminescu ajungea la Sibiu cu trupa de teatru al lui Mihai Pascaly, trupa in care era sufleur si care facea un turneu prin Ardeal, la Sibiu venind de la Brasov. ... BRASOV.
Congresul extraordinar in care a fost facuta aceasta alegere a fost organizat la Brasov de catre Maior si la el au participat 1.120 de persoane, reprezentante a 97 de asociatii de revolutionari, dintr-un numar de 130 de asociatii active.
Filiala judeteana Brasov a PSD va organiza, joi, o Conferinta Extraordinara Judeteana a partidului, in cadrul careia actuala conducere isi va prezenta mandatul, urmand a organiza, in aceeasi zi, alegeri pentru desemnarea noii conduceri.
PNL Brasov si-a depus, marti, lista oficiala de candidati, din echipa liberalilor facand parte doi deputati, un senator, trei consilieri judeteni dar si un cantaret de manele care a compus imnul de campanie al liderului filialei, Aristotel Cancescu, la alegerile locale pentru presedintia CJ.
google-analytics.com